Vacatures artsen

3.06.2024

Huisarts(en) gezocht voor WGC De Vaart

Wijkgezondheidscentrum De Vaart wil een innovatief project op poten zetten. We zoeken één of meerdere huisartsen die zin hebben om samen dit project mee vorm te geven.
22.05.2024

vervanging gezocht wegens verhuis collega

We zijn een 'praktijk in ontwikkeling' in het landelijke Binkom. Momenteel werken we met 4 artsen maar aangezien onze collega naar het buitenland verhuist, zijn we op zoek naar iemand om haar te vervangen.
7.03.2024

Openstaande vacature (kinder)psychiater

Wij zijn opzoek naar een gepassioneerde en gedreven (kinder)psychiater om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige psychiatrische zorg aan onze patiënten.
16.02.2024

Huisarts gezocht in Ruisbroek (Sint-Pïeters-Leeuw)

Voor het Medisch Kabinet Kasteel Ruisbroek zijn we op zoek naar een vaste collega-huisarts om ons team te versterken omwille van het naderende pensioen van een van de artsen van de praktijk
12.02.2024

Zwangerschapsvervanging

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om een zwangerschapsverlof op te vangen van augustus tot en met november.
30.01.2024

Collega-huisarts gezocht

Voorlopig solopraktijk. Vanaf april opstart multidisciplinaire praktijk met 2 vaste huisartsen. Wegens grote drukte zoeken wij een (part- of fulltime) collega voor liefst 1 jaar.