Patient

Wat bieden wij je?

We support your health. Dat is onze belangrijkste taak als medisch labo. In een sector waar betrouwbaar en snelle resultaten de norm zijn, streven we daarbovenop naar langdurige partnerships met onze artsen door blijvend in te zetten op innovatieve klinische biologie, toegankelijke kennisoverdracht en verregaande dienstverlening met als doel de gezondheid van elk individu te behouden of te verbeteren.

Mybooking Icon

Online afspraak maken voor een afname

Makkelijk, snel en volledig online je afspraak voor een afname boeken? Dat kan via MyBooking!

Afnamecentra Icon

Vind een afnamecentra in jouw buurt

Met afnamecentra verspreid over heel Vlaanderen, bemand door onze ervaren en professionele verpleegkundigen, ben je verzekerd van een kwalitatieve afname.

Staalafname Icon

Een goede voorbereiding voor een afname

Moet je binnenkort een afname laten doen, maar weet je niet hoe je je daarop moet voorbereiden? We helpen je graag op weg!

Resultaten Icon

Online je resultaat raadplegen

De resultaten van je laboratoriumonderzoek worden het best geïnterpreteerd samen met je arts. Voor een standaard bloedonderzoek kan je na 1 à 2 dagen je resultaten bekijken op www.cozo.be.

Facturatie Icon

Transparante facturatie

Laboratoriumonderzoek in België wordt grotendeels terugbetaald door je mutualiteit. Soms wordt er ook een patiëntenfactuur opgemaakt met remgeld en niet-terugbetaalde analyses door het RIZIV. We zijn een volledig geconventioneerd labo en vragen dus geen administratieve supplementen.

Ontwerp Zonder Titel 4

Snelle ondersteuning

Heb je vragen of problemen? Onze medewerkers staan voor je klaar om je zo snel en goed mogelijk te helpen!